MINUSTA

Olen Salla, 31-vuotias tamperelainen yrittäjä. Olen iloinen ja monessa mukana säätävä supernainen, keräilen opintoja ja ammattinimikkeitä sekä sanon liian harvoin ei, kun joku tarvii jeesiä omassa yrityksessään tai projektissaan.

Ilkosillaan-blogia lähdin kirjoittamaan aluksi itseäni varten. Elämääni ja tuttua arkeani koetteli kriisi, avioero, joka pyöräytti niin arjen rutiinit kuin oman identiteetin täysin päälaelleen. Sekavat tunteet ja ristiävät ajatukset piti saada jäsenneltyä itselle, mutta pian huomasinkin, kuinka moni taistelee omassa arjessaan aivan samanlaisten asioiden äärellä. Koska rakastan hyvää keskustelua ja hedelmällistä kanssakäymistä, päätin kokeilla kirjoittaa arkeani myös muiden nähtäville.

 Oman yrityksen sekä muiden töiden lisäksi arkeni koostuu laiskasta urheilusta salilla, keskeneräisistä kirjoista, samoista tv-sarjoista yhä uudelleen, jäähtymään jääneistä kahvikupillisista, jalkapallokatsomoista, lautapelien säännöistä nipottamisesta sekä maratonpuheluista ystävien kanssa, joiden viesteihin unohdan ajallaan vastata.

Joka kuukausi innostun jostain uudesta asiasta, kunnes huomaan että aika ei riitä kaikkeen, joten puoletkaan uusista innostuksista ei päädy tekoihin saakka tai vaihtoehtoisesti unholaan jää vanhempi uusi harrastus. Liian usein unohdan myös pestä ajoissa pyykkiä, sovitut leffatreffit tai projektien deadlinet. Kaikesta on silti hymyllä selvitty.

Kuulen mielelläni kysymyksiä, ajatuksia, mielipiteitä, kritiikkiä, argumentteja, uusia näkökulmia sekä kehuja. Kommentoi täällä tai laita viestiä Instagramissa @ilkosillaan-tilille. WUSSUP ✌️

kuva: photography Tuuli Pajunen
IG: @feelslikelife